Motivate2Create

Par dana u Londonu

Sastali smo se u Londonu u ponedjeljak, 28. ožujka 2022. s projektnim partnerima Rinova London, UK; Rosetta Arts, UK; Transit Projectes CEPS, ES; materahub, IT i Regionalálna rozvojová agentúra Senec-Pezinok, SK da zajednički razradimo iduće aktivnosti projekta Motivate2Create – dvogodišnji Erasmus+ projekt koji istražuje i promovira strukturirano učenje u neformalnom okruženju kroz participativne projekte u zajednici koji donose pozitivne društvene promjene posredstvom umjetnosti.

Prvi rezultat projekta – Metodološki koncept za projekte društvenog djelovanja koji koriste umjetnost kao alat u neformalnom obrazovanju odraslih i obrazovanju u zajednici je već finaliziran i uskoro ćemo ga podijeliti s vama. Trenutno radimo na online edukacijskom programu koji je osmišljen za umjetnike koji djeluju u zajednici, tutore koji se bave edukacijom odraslih i edukacijom unutar zajednice, kao i druge radnike u zajednici. Također smo zajedno osmislili poseban trodnevni edukacijski program koji će se održati u lipnju 2022. u Barceloni.

Partneri su jasno definirali svoje aktivnosti, zadatke, rokove i odgovornosti. Zajedno se veselimo realizaciji ostalih projektnih aktivnosti i naravno vjerujemo u pozitivne rezultate.

Ili ovdje upiši što tražiš.
Skip to content