Urbani Separe O Nama

Urbani separe osnovan je 2014. u Rijeci s ciljem gradnje i jačanja kapaciteta zajednica kroz sočan spoj participacije, društveno korisnih aktivnosti i kulture kako bi se iste samostalno razvijale i rasle, koristeći potencijale koje već imaju unutar sebe.

Taktičkim urbanizmom propitujemo problematična područja grada Rijeke. Kroz dugoročne, slojevite i participativne metodologije rada sa zajednicom, dovodimo kulturu i zelene prakse u mjesta i zajednice gdje oni stvarno nedostaju. Na taj se način trudimo stvarati održive mikro-sustave za snažan i zaista participativan urbani razvoj Rijeke – u svakom smislu.

Naši projekti trajno utječu na mjesta, zajednice i nas – donose pozitivne promjene i jačaju društvenu solidarnost na mikro razini, mijenjaju javnu percepciju lokaliteta, razvijaju publike, aktiviraju zajednice i jačaju građanske inicijative, čine kulturu dostupnijom i mikro-lokalno donošenje odluka pristupačnijim i uključivijim, potiču osobni razvoj i cjeloživotno učenje, grade lokalnu i međunarodnu mrežu partnera, kreiraju aktivnu volontersku grupu i uspostavljaju održive odnose između građana i formalnih tijela.

Suradnja, ideja, pitanje ili pak problem na koji
nam želiš ukazati. Možda nam se želiš pridružiti?

Jako ti se sviđa što radimo i želiš podržati naše male, ali odlučne korake do boljeg grada? Ovdje su podaci našeg računa. Ako koristiš m-banking, samo skeniraj kod i upiši željeni iznos. Hvala ti!

IBAN: HR6724020061101007604
Model: 00 | Poziv na broj: 2022
SWIFT/BIC: ESBCHR22
ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK

Doniraj preko barkoda

Ili ovdje upiši što tražiš.
Skip to content