Nastavak učenja

Pozivamo vas na događaj posvećen projektu Creative Agora koji će se održati u subotu, 20. siječnja 2024. godine, u prostorima MO Kantrida na adresi Lovranska 10.

Ovaj događaj pruža idealnu platformu za umjetnike, edukatore i praktikante participativnih umjetničkih programa da se okupe, razmjene ideje i iskustva. Program uključuje ključne prezentacije o projektu Creative Agora, interaktivnu radionicu, te priliku za konzultacije s predstavnicima projekta.

Predstavit ćemo sve materijale koji su razvijeni unutar projekta, koji su namijenjen zajednici umjetnika-edukatora. Poseban naglasak bit će na tri modula – internacionalizacija, well being i društveni utjecaj – koji su razvijeni kao dio online edukativnog paketa. Svi moduli dostupni su za pristup na službenoj platformi projekta: Creative Agora Community.

Također, pripremili smo za vas radionicu organiziranja događanja u i sa zajednicom. Ideja kratke i besplatne edukacije je da, uz hrpu super savjeta, budete nekoliko koraka bliže onom kvartu, ulici ili mjesnom odboru kakvog zamišljate. Radionicu će održati naša profesionalka Nina Majcan Šprajc, u trajanju od 12:30 do 14 sati.

Očekujemo vas s nestrpljenjem kako bismo zajedno istražili i proširili granice kreativnog učenja i participativnih umjetnosti.

Ili ovdje upiši što tražiš.
Skip to content