Par dana u Budimpešti

U Budimpešti se okupilo više od 20 predstavnika partnerskih organizacija projekta Creative Agora. Kroz 3 dana definirali smo zajedničko razumijevanje vrijednosti i načela zajednice praktičara projekta, kao temelj za suradnju i kreativne odnose između umjetnika edukatora iz svih partnerskih zemalja.

Creative Agora je Erasmus+ projekt koji ima za cilj osmisliti i potaknuti transfer procesa učenja i dobrih praksi između područja obrazovanja koje nastaje u zajednici, umjetnosti i tehnologije. Julia Maria Stachura iz ARTeria-e napisala je članak o vlastitom iskustvu s radionice. „Sloboda znači biti u mogućnosti donositi odluke u skladu s vlastitim vizijama i preferencijama. Kada govorimo o umjetnosti, umjetničkom stvaralaštvu, razvoju, pojam „sloboda“ dobiva još veće značenje. Teme kao što su mentalno zdravlje umjetnika u postpandemijskim vremenima, sposobnost kontrole stresa,
sposobnost postavljanja granica samo su neka od pitanja koja su se otvarala i razvijala tijekom radionice.“ Cijeli tekst možete pročitati na stranici projekta.

Ili ovdje upiši što tražiš.
Skip to content