Par dana u Uppsali

Predstavnici organizacija Rinova, ProProgressione, ARTeria, Uni’Sons, Urbani Separe, Dimitra i Folkuniversitetet susreli su se u Uppsali, Švedska, s ciljem pregleda dosadašnjeg napretka i planiranja budućih koraka za projekt Creative Agora. Ključan segment sastanka bio je fokus na susretima “Community of Practice (CoP)”, koji su od velikog značaja za poticanje suradnje i razmjene znanja među umjetnicima, umjetnicima-edukatorima i partnerima projekta. Tijekom ovih rasprava, partneri su razmatrali utjecaj CoP-a na njihove organizacije i lokalne umjetnike uključene u projekt, te detektirali kako primijeniti stečena znanja u svojim lokalnim zajednicama.

Drugi važan dio sastanka bio je posvećen definiranju edukacijskih Modula, ključnih za edukacijski platformu i ostvarivanje ciljeva projekta. Kroz radionicu usmjerenu na dizajniranje edukativnih iskustava, partneri su razmjenjivali ideje i usavršavali nacrte ovih Modula, čime su postavili temelje za razvoj sveobuhvatnih edukacijskih materijala.

Sastanak u Uppsali predstavljao je značajan korak u daljnjem razvoju i uspjehu projekta Creative Agora, okupljajući različite organizacije u zajedničkom nastojanju za unapređenjem kreativnog učenja i suradnje.

Ili ovdje upiši što tražiš.
Skip to content