Farbamo Kružnu

Nakon brze i uspješne akcije ozelenjavanja, u nedjelju 26.0 srpnja farbamo cijelu ulicu. Boje je puno, a metara kvadratnih još više. Ne brini, ne treba ti neko posebno znanje. I zato – zasuci rukave, obuci staru majicu i pridruži se!

Akcija oslikavanja trajat će kroz cijeli dan, od 10 do 13 sati te od 15 do 20 sati. U bilo kojem trenu možeš se pridružiti. Farbamo u dva termina – jutarnjem i popodnevnom, uz pauzu za ručak. Sve ćemo ti pripremiti, stvarno samo moraš doći malo maljati s nama. I da zabava bude veća, slušamo glazbu Radio Rože. Nakon ručka čeka nas buvljak. Svrati u Kružnu i zgrabi novi, odnosno stari komad. Šarolike i jeftine krpice, cipelice, ogrlice i knjižice, u potrazi za novim domom. Od 19 sati čeka nas biciklistička kritična masa. Startamo s Konta, bicikliramo kroz centar grada. Pokažimo da nas ima! Ovog puta pedaliramo prema Kružnoj, gdje nas čeka jedan poseban film. Drive in kino, ali samo za bicikle i ljude! Od 21 sat uparkiraj se u ljetno pop-up kino. Čeka nas super tajni, odličan hrvatski dokumentarac!

U slučaju kiše odgađamo program, a nov datum ćemo vam javiti na vrijeme. Cjelogodišnji program razvoja organizacije, udruge Urbani separe, podržavaju Zaklada “Kultura nova” i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Ili ovdje upiši što tražiš.
Skip to content