Ozbiljna ćakula o Kružnoj

Dođi s nama proslaviti novi izgled Kružne! U četvrtak 30. lipnja od 18 sati družimo se jer smo posadili više od 100 biljaka, oslikali više od 200 kvadrata te nabavili slatke stolove i stolice koje uvijek možeš koristiti. Vrijeme je da vam to sve predstavimo, da zajedno proslavimo novu Kružnu i naučimo kako brinuti o njoj. Družit ćemo se uz super glazbu, hranu i piće, a onda se ozbiljno i zrelo sjesti u krug, jer:

Kružna ulica je važan dio riječkog alternativnog i inkluzivnog identiteta. U njoj žive mnoge udruge i zajednica susjeda. No, iako smo već napravili malu promjenu, ulica i da lje nosi dugačak popis problema. Zato smo na Ćakulu pozvali predstavnike Grada Rijeke i razne stručnjake. Razgovarat ćemo o sigurnosti, novim rješenjima i budućim akcijama. Prezentirat ćemo rješenja koja su osmislile udruge i susjedi. Zajedničkim snagama krenut ćemo u pristojnu borbu za pristojnu Kružnu, koja će odgovoriti na potrebe stalnih i povremenih korisnika ulice te braniti kvalitetu života susjeda. Prijave nisu obavezne, ali možete se najaviti e-mailom na: udruga@urbanisepare.org

 

U slučaju kiše odgađamo program, a novi datum ćemo vam javiti na vrijeme. Hvala Kings Brewery Rijeka na donaciji riječke pive!

Projekt financira Europska unija iz programa Europske snage solidarnosti.
Ili ovdje upiši što tražiš.
Skip to content