Ozbiljna ćakula o Kružnoj

Dođi s nama proslaviti novi izgled Kružne! U četvrtak 30. lipnja od 18 sati družimo se jer smo posadili više od 100 biljaka, oslikali više od 200 kvadrata te nabavili slatke stolove i stolice koje uvijek možeš koristiti. Vrijeme je da vam to sve predstavimo, da zajedno proslavimo novu Kružnu i naučimo kako brinuti o njoj. Družit ćemo se uz super glazbu, hranu i piće, a onda se ozbiljno i zrelo sjesti u krug, jer:

Kružna ulica je važan dio riječkog alternativnog i inkluzivnog identiteta. U njoj žive mnoge udruge i zajednica susjeda. No, iako smo već napravili malu promjenu, ulica i da lje nosi dugačak popis problema. Zato smo na Ćakulu pozvali predstavnike Grada Rijeke i razne stručnjake. Razgovarat ćemo o sigurnosti, novim rješenjima i budućim akcijama. Prezentirat ćemo rješenja koja su osmislile udruge i susjedi. Zajedničkim snagama krenut ćemo u pristojnu borbu za pristojnu Kružnu, koja će odgovoriti na potrebe stalnih i povremenih korisnika ulice te braniti kvalitetu života susjeda. Prijave nisu obavezne, ali možete se najaviti e-mailom na: udruga@urbanisepare.org

U slučaju kiše odgađamo program, a novi datum ćemo vam javiti na vrijeme. Hvala Kings Brewery Rijeka na donaciji riječke pive! Cjelogodišnji program razvoja organizacije, udruge Urbani separe, podržavaju Zaklada “Kultura nova” i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva. Cjelogodišnji program ‘Ćakula’ financijski podržava Grad Rijeka.

Ili ovdje upiši što tražiš.