Tiha žurka u Kružnoj

Ponesi slušalice i spojite se na Radio Roža! 10. lipnja, od 19 nadalje, u Kružnoj te čeka super izložba Galerija SKC, a onda Jelena Popowitch i Mile Hund (Manual). Plešemo od 21!

U Kružnoj često nekome smetamo, ma što god radili. Ali znamo da smo svi, zapravo, dosta super ljudi. Ovo ljeto posvetili smo stvaranju jedne nove, čiste i ponosne Kružne. Za prvi eksperiment, probat ćemo biti nešto tiši. Zato su vam Urbani separe, Radio Roža, Galerija SKC i OKC Palach pripremili finu ljetnu poslasticu – Silent party. U Kružnu dođite sa slušalicama i mobitelom, pa se spojite na Rožu jer:

Od 19h posjeti izložbu Modeliranje duha u Galeriji SKC, a od 20:30 poslušaj emisiju FADER naše Radio Rože uživo. Kasnije, od 21 nadalje, pridruži se tihoj žurki s MILE HUND (Manual) x J.POPOWITCH (Kamov) live. Ako zaboraviš slušalice, ne brini — imamo desetak pari za posuditi,a imamo bome i šank u Palachu!

 

MODELIRANJE DUHA
Edo Hrženjak mladi je autor koji serijom kiparskih radova otvara svoju diplomsku izložbu.

FADER live
Živio petak! Emisija FADER prati domaću i stranu scenu elektroničke glazbe, a ovog puta donosi kratke intervjue sa gostima koji će vas kasnije rasplesati. Dok razgledavate izložbu, slušajte što vam klub Manual i Kamov beach bar pripremaju ovo ljeto, ali i kakve nas uzbudljive akcije uređenja Kružne čekaju ovaj mjesec.

MILE HUND (Manual) live
Nekoć Matto Defou, počeo je s karijerom krajem 1996. godine, a 2008. postaje Mile Hund. Voli eksperimentirati s tehnologijama i žanrovima. Jedan od eksperimenata zove se Mile  Disko. Klupska večer s rezidencijama u Rijeci, Beogradu i Zagrebu. Jedan je od osnivača riječkog kluba Manual.

J.POPOWITCH live
Bjelovarčanka s dugogodišnjom riječkom adresom koja izlazi na scenu 2018. i od tad vrti po gotovo svim riječkim klubovima. 2021. solo pokreće program u riječkom beach baru Kamov, 2022. postaje resident Regular.Bar-a u Zagrebu i riječkog kluba Manual. Prepoznatljiva po dosta raznovrsnim setovima koji se protežu od veselijeg Chicago house-a, deep-a, Itala i disca, sve do raw, lo-fi zvuka, acida i techna.

 

Projekt financira Europska unija iz programa Europske snage solidarnosti.
Ili ovdje upiši što tražiš.
Skip to content