Naš horoskop za 2023.

Novo izdanje Našeg lista, uz hrpu ozbiljnog sadržaja, donosi i neke važnije na drugi način. Horoskop je možda glupost, ali kada na zvijezde gledamo iz perspektive oživljavanja mjesta i zajednica, održivosti i života u gradu – pred očima nam blješti nam iduća godina. A vama? Pročitajte.

Ovan

Novu godinu počet ćete s velikim planovima na ljubavnom polju. Planirat ćete ljubav prema svakom drvetu u vašoj okolini, a ta će vam se ljubav višestruko vratiti. Slobodno zagrlite stablo! U poslu očekujte izazove i prepreke – posebno pripazite gdje ćete parkirati. Zdravlje je stabilno, ako ćete se držati podalje od kafića, a što bliže zemljanim radovima.

Bik

Vaša upornost i tvrdoglavost vodit će vas ravno do zajedničkih ciljeva vas i vašeg kvartovskog tima. Nemojte posustati i ostanite lider, rješenja za vaše svakodnevne probleme s otpadom nadomak su ruke. Zdravlje je izvrsno aspektirano, budete li na jelovniku imali dovoljno svježeg povrća. U ljubavnom životu očekujte turbulencije ne budete li na tuđu dobrotu vraćali istom mjerom.

Blizanci

Iduća godina donijet će vam mnogo svježeg zraka. Ne oskudijevajte u vremenu provedenom napolju. Posao se dobro razvija, za što su zaslužni svi sati volonterskog rada koje ste uložili ljetos. Ljubav je stabilna, pogotovo prema najslabijim članovima društva.

Rak

Vaša emocionalnost u 2023. godini navest će vas na činjenje dobrih djela na svakom vašem koraku. To nije nužno loše; moglo bi vam se vratiti u obliku naklonjenosti osobe od koje ju najmanje očekujete. Budite ustrajni da svaki posao izvedete do kraja. Zdravlje je dobro, ali – držite se jutarnje tjelovježbe.

Lav

Vatra vašeg znaka vodit će vas ravno k poslovnim pobjedama, pogotovo onima vezanim za izgradnju stabilnog okruženja vašeg doma. Uživat ćete naklonjenost uže zajednice, a u tom bi se krugu mogla naći i osoba do koje će vam postati posebno stalo. Zdravlje je izvrsno, ali ostavite se cigareta i uhvatite bicikla!

Djevica

S mnogo ćete detalja uviđati sitne propuste u vašoj neposrednoj okolini i vama svojstvenom perfekcijom pobrinuti se da ih i drugi postanu svjesni. Nemojte skrivati dobre ideje! Ljubav je u 2023. slabije aspektirana no to ne znači da nije vrijeme za novog kućnog ljubimca. S druge strane, zdravlje je izvrsno, posebno za atletičare_ke.

Vaga

Samo vama svojstvenom preciznošću vagat ćete između svih djela kojima ste svoje prijatelje i poznanike zadužili u prethodnoj godini te gledati da vam se ona vrate u 2023. Nemojte vagati, djelujte! Samci će se naći u mnogim povoljnim prilikama za prijateljstvo, posebno u vlastitom kvartu, a oni u vezi poželjet će produbiti odnose s nepoznatim aktivnim građanima_kama. Zdravlje je stabilno, no pijte više vode.

Škorpion

Koristit će vam svaki oblik fizičke aktivnosti i rada s rukama. To bi moglo donijeti i poslovne uspjehe, no ne računajte na financije. Uključite se u rad neke udruge, tamo možda čeka ljubav. Zdravlje vam je u 2023. povezano s poslom – godit će vam da svu svoju energiju utrošite na fizičke aktivnosti.

Strijelac

Precizno ćete naciljati zajedničke ciljeve vaših najbližih koji bi se u 2023. godini mogli poklapati i s nekima od ciljeva vaših susjeda. Izbjegavajte ogovaranja! Ljubavna je situacija stabilna, u ovoj se godini neće bogznašto mijenjati. Zdravlje je prilično dobro. Savjet: reciklirajte više!

Jarac

Nova godina donijet će rođenje, a u kasnijim mjesecima i realizaciju, nekih novih ideja za unapređenje kvalitete života vas i vaših bližnjih. Rješenja su nadomak ruke, samo za njima posegnite! Samci će više čitati, što je svakako dobro, a oni u stabilnim vezama dobro će se zabavljati na radnim akcijama.

Vodenjak

Iskoristite sve pogodnosti koje vašem znaku predstavlja voda. Nemojte se sklanjati od kiše, zalijevajte redovito bilje, perite rublje kad je struja jeftina i pijte što manje gaziranih pića. Poslovi teku sjajno, pogotovo oni vezani za popravak starih aparata. Ljubav vam neće biti u fokusu.

Ribe

U 2023. uspješno ćete izmigoljiti iz mnogih poslova koji vam ne čine dobro niti značajnije doprinose društvu. Držite se svog unutarnjeg glasa, on vas nikad nije prevario! Zdravlje je u šetnji šumom; posvetite se skupljanju ljekovitih trava. Ljubav je za ribe vjerojatno na selu.

Ili ovdje upiši što tražiš.
Skip to content